Stelletje zwaar mishandeld door dronken tweetal Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Stelletje zwaar mishandeld door dronken tweetal Goes

GOES – Agenten hebben op de Nieuwstraat te Goes twee mannen (20 en 21 jaar) aangehouden. Ze zouden aan de J. Antonides Van der Goeskade een 23-jarige man en 22-jarige vrouw uit Den Haag hebben mishandeld.

Mishandeling
Het stelletje zat op zaterdag 27 juni rond 2.30 uur op een bankje toen de twee verdachten aan kwamen fietsen. Beiden leken dronken te zijn. Toen een van de verdachten van zijn fiets afviel recht voor de neus van het koppeltje schoten ze in de lach.

Na een gesprek raakten de jongens in gevecht met het 23-jarige slachtoffer. De man liep hier bij flinke snijwonden aan zijn hoofd op, mogelijk veroorzaakt door een mes. Een omstander kwam tussen beiden en ook de vrouw schoot te hulp. Ook zij liep daarbij snijwonden op.

Aanhouding
De politie werd gewaarschuwd en wist het tweetal op de Nieuwstraat aan te houden. Uit onderzoek bleek dat de verdachten onder invloed van alcohol verkeerden. Ze zijn direct meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

De slachtoffers zijn beiden door ambulancepersoneel verzorgd. De man hield aan het voorval meerdere hechtingen over. Ze hebben allebei aangifte gedaan van zware mishandeling.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *