Getuigenoproep: bedreiging op parkeerplaats te Goes

Getuigenoproep: bedreiging op parkeerplaats te Goes

GOES – Maandagmorgen deed een man bij de politie aangifte van een bedreiging op vrijdagmiddag 6 juli op de parkeerplaats aan de Jenny Weijermanweg te Goes. Het incident gebeurde rond 14.30 uur. Een 68-jarige man uit Goes stond met een bestelbus op de parkeerplaats bij de Sligro.

Bedreiging
Hij was boodschappen vanuit een winkelkar in de auto aan het overladen. Er kwam een bestuurder in een personenauto aanrijden, die gelijk al geïrriteerd reageerde, omdat de Goesenaar met de winkelkar een beetje voor een lege parkeerplaats stond.

De bestuurder van de auto kwam daarna naar de man toe, schopte tegen de kar en bedreigde hem. Het slachtoffer dacht dat de man hem zou aanvallen. Dat gebeurde uiteindelijk niet en de man liep door.

Signalement
Er is een summier signalement van de man bekend: leeftijd begin 20 jaar, ongeveer 1.85 meter lang, stevig postuur, kort haar en hij sprak met een buitenlands accent.

Getuigen
De politie stelt een onderzoek in naar de bedreiging en zoekt getuigen van het incident. Ook is de politie op zoek naar twee oudere mensen, die op een bankje zaten en het voorval zagen gebeuren.

Een ieder met informatie over de bedreiging, de dader of zijn auto wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *