Getuigenoproep: straatroof op het Geldeloozepad te Goes

Getuigenoproep: straatroof op het Geldeloozepad te Goes

GOES – Zaterdag 3 maart is tussen 21.50 uur en 21.55 uur een man het slachtoffer geworden van een straatroof op het Geldeloozepad in Goes.

De 25-jarige man, afkomstig uit Goes, had zijn auto geparkeerd op de parkeerplaats van sportaccommodatie het Schenge en liep richting het clubgebouw van de jeugdsoos toen hij werd bedreigd door een gemaskerde man met een op een steekwapen gelijkend voorwerp die geld van hem eiste. De 25-jarige man gaf hem een geldbedrag waarna de straatrover zich uit de voeten maakte.

De politie maakte kort hierop een zoekslag met bikers, voertuigen en een hondengeleider maar heeft de straatrover die wegvluchtte richting Goes-Noord nog niet kunnen traceren.

Signalement
Het signalement van de dader luidt:

  • Lengte 1.92 m of iets langer.
  • Leeftijd niet bekend.
  • Droeg sportieve lage platte veterschoenen met witte en lichtbruine vlakken, grote schoenmaat.
  • Gekleed in een donkere broek (vermoedelijk jeans) en een glimmende lichtblauwe jas tot heuplengte; deze jas heeft een witte band aan de onderzijde van ongeveer 10 cm.
  • Zijn gezicht was geheel bedekt met een zwarte doek en hij sprak met een buitenlands accent

De politie is op zoek naar getuigen en naar de persoon die op de bijrijderstoel van een rode Peugeot (vermoedelijk 106) zat ten tijde van de straatroof op de parkeerplaats van het Schenge.

Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *