26-jarige man uit Kortgene sinds vrijdagavond vermist

26-jarige man uit Kortgene sinds vrijdagavond vermist

KORTGENE – Sinds vrijdagavond 16 maart jl. is Leo van Riet vermist. Hij is omstreeks 18.30 uur uit zijn woning in Kortgene vertrokken en mogelijk met de bus richting Middelburg gegaan. Vanaf dat moment is er geen contact met hem geweest. Leo heeft een verstandelijke beperking.

Leo is 26 jaar oud en is 1.64 meter lang. Leo heeft een licht getinte huidskleur, kort zwart haar en een tenger postuur. Opvallend is dat hij een tatoeage op zijn linker bovenarm heeft en hij draagt een oorbel en ringen.

Leo is gekleed in een zwarte jas met groene accenten met daaronder een wit trainingsjack en een wit T-shirt. Verder draagt hij een blauwe spijkerbroek met daaronder witte Nike-schoenen en mogelijk een petje.

Mogelijk is Leo in gezelschap van een vrouw genaamd Liesbeth Bosscher. Ook zij heeft een lichte verstandelijke beperking.

Liesbeth is ook 26 jaar oud en ongeveer 1.85 à 1.90 meter lang. Ze heeft een stevig postuur, slank van boven met brede heupen en grijs, groene ogen. Liesbeth heeft blond half lang sluikend haar en kan dit los of in een staart dragen.

Het is niet bekend wat voor kleding Liesbeth draagt. Meestal draagt zij een witte jas met een bontkraag.

Vermoedelijk bevinden Leo en Liesbeth zich in Rotterdam of omgeving. Heeft u Leo, al dan niet in gezelschap van Liesbeth gezien? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via het telefoonnummer: 0900-8844

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *