Tweetal mannen bekeurd voor overtreden van APV te Goes

GOES – Om ongeveer 00.45 uur in de nacht van zondag op maandag reden surveillerende agenten van Politie Zeeland over de Albert Plesmanweg te Goes.

Op het verlaten industrieterrein zien de agenten een busje staan. Bij het zien van de politieauto doet de bestuurder ineens de verlichting van het busje aan, keert zijn voertuig en rijdt naar de agenten toe.

Deze laten vervolgens het busje stoppen en dan blijkt dat er in het busje twee mannen zitten. De mannen zijn gekleed in donkere kleding. De agenten vragen om de personalia van de twee mannen. Ze zijn 35 en 52 jaar oud en afkomstig uit Nijkerk en Amersfoort. De agenten mogen van de mannen in het busje kijken en treffen daar een keur aan gereedschappen aan die te benoemen zijn als ‘inbrekerswerktuig’.

Dit is voor de agenten voldoende grond om e.e.a. te bestempelen als ‘verdachte situatie’. Het is volgens de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) van Goes verboden om deze werktuigen bij je te hebben in de ‘voor de nachtrust bestemde tijd’.

De twee mannen worden aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zijn ze vandaag gehoord en, na het afleggen van een verklaring, aan het eind van de middag in vrijheid gesteld. Ze krijgen beiden een bekeuring voor het overtreden van de APV.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *