Finale Spectra op vrijdag 13 april in De Klomp te Ovezande - Foto: Extern
Foto: Extern

Finale Spectra op vrijdag 13 april in De Klomp te Ovezande

OVEZANDE – Spectra is het nieuwe muziekevenement dat in het teken staat van verschillende muziekstijlen. Na vijf voorrondes met ieder een verschillende muziekstijl staan de winnaars op 13 april tijdens de Spectra finale op het podium.

Festival
De finale heeft het concept van een festival, waarbij de verscheidene muziekstijlen voorbij zullen komen. Tien acts uit vijf verschillende muziekgenres treden op in poppodium De Klomp te Ovezande. Als ‘special act’ van de avond zal feest DJ Ruud komen draaien.

De deuren gaan op vrijdag 13 april om 20:00 uur open en de entree bedraagt 5 euro. Er zijn verschillende mogelijkheden om gratis met de bus naar De Klomp te gaan. Na afloop rijdt er ook een bus terug. Dit zal ongeveer rond 01:30 uur zijn. Kijk voor actuele bustijden op www.jongerenraadborsele.nl.

Als special act van de avond zal feest DJ Ruud plaatjes komen draaien. Deze all-round dj is bekend van onder andere de hit “Gas op die lollie”. Door zijn repertoire aan verschillende muziekstijlen zal deze veelzijdige DJ een passende afsluiting zijn voor de Spectra finale.

Voorrondes
Uit de vijf voorrondes van Spectra zijn 10 winnaars gekomen. Tijdens elke voorronde werd een publieks- en een jurywinnaar gekozen. De verschillende genres die te zien waren tijdens de Spectra voorrondes waren: pop/rock, singer/songwriter, metal/rock, dubstep en hip-hop.

  • Pop/rock: The Venues, Steady New Sounds;
  • Singer/songwriter: Geert van Oorschot, Tim Gorter;
  • Metal: RaptuRed, Zebrapad;
  • Dubstep: DJ Neek & Dubsik, DJ Murph & Sand-R;
  • Hip-hop: De Formatie, Mastah-D & LoBo.
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *