Controle ‘In Goes uit’ gehouden op diverse locaties te Goes

GOES – Tussen vrijdag 21.30 uur tot zaterdag 00.30 uur en zaterdag van 01.30 uur tot 05.00 uur is voor de 25e keer de controle ‘In Goes Uit’ gehouden. In de vooravond werd het inkomende verkeer gelijktijdig op twee locaties uitvoerig gecontroleerd (’s Heer Hendrikskinderendijk en de Patijnweg).

Hetzelfde gebeurde in het tweede gedeelte van de controle van het uitgaande verkeer gelijktijdig op twee locaties (Middelburgsestraat en Willem Barentszstraat). Doelstelling van de controle is de veiligheid en het veiligheidsgevoel onder het (uitgaans) publiek te vergroten door middel van een uitgebreide voertuig- en inzittendencontrole.

In totaal zijn 164 voertuigen gecontroleerd en evenzoveel blaastesten afgenomen. Twee keer is een boete uitgeschreven voor het rijden onder invloed van alcohol. Een keer is een rijbewijs ingevorderd voor het rijden onder invloed van drugs. Bij deze persoon is een bloedproef afgenomen. Tevens gaf een bestuurder een valse identiteit op. Bij nader onderzoek bleek de man nog voor 750 Euro boetes open hebben staan, te rijden zonder rijbewijs en was zijn voertuig niet verzekerd. Tegen hem is proces verbaal aangezegd. Ook was een bestuurder in het bezit van een boksbeugel waarvoor hij een boete kreeg.

In verband met het coulansebeleid is 20 x een waarschuwing gegeven voor minder ernstige feiten.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *