Getuigenoproep: insluiping in woning aan de Hogendorplaan

GOES – De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie kunnen verstrekken over een insluiping die plaatsvond op donderdagmorgen rond 11.15 uur in een woning aan de Van Hogendorplaan in Goes.

Rond bovengenoemd tijdstip zijn twee mannen een woning in de Van Hogendorplaan binnengedrongen en hebben de woning doorzocht. De bewoonster die op dat moment thuis was kon zich in veiligheid brengen en de politie bellen die kort daarna arriveerde. De inbrekers waren toen echter al vertrokken. Of er iets is weggenomen, is nog niet bekend.

Dader èèn is een man 28-30 jaar oud, licht getint en ongeveer 1.80 m lang. Hij heeft donker haar, opgeschoren aan de zijkanten en de achterkant. De bovenzijde is kort geknipt. De man heeft een glad geschoren gezicht en hij droeg een lichtblauwe trui met een V-hals.

Dader twee is een man (leeftijd onbekend) van ongeveer 1.65 m lang. Hij heeft zwart haar in een normaal kapsel. Hij droeg een zwart draagtasje over zijn schouder.

Weet u wie deze mannen zijn of hebt u de mannen in de buurt van woning zien lopen, belt u dan a.u.b. de politie op tel. 0900-8844. Uw informatie is belangrijk.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *