Foto: Politie Zeeland

Automobilist rijdt door na aanrijden vrouw (19) te Goes

GOES – Politie Zeeland is op zoek naar de bestuurder van een rode Alfa Romeo, type GTV met mogelijk zwarte velgen. De auto is vermoedelijk betrokken geweest bij een aanrijding die in de nacht van zondag op maandag plaatsvond aan de Ossenhoofstraat te Goes.

Die nacht rond 00.30 uur fietste een 19-jarige vrouw uit Goes, naast haar zus over de Ossenhoofdstraat, komende uit de richting van de Beestenmarkt. Uit tegenovergestelde richting reed, vanaf de Grote Kade een personenauto (de rode Alfa) de Ossenhoofdstraat in, de geslotenverklaring die daar geldt negerend.

De 19-jarige vrouw kon niet meer op tijd uitwijken voor de auto en werd frontaal aangereden. De auto reed na de aanrijding, tegen de richting in, door in de richting van de Beestenmarkt.

De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Goes. Hier bleek dat haar sleutelbeen gebroken is en haar knie zwaar gekneusd.

De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben gezien of die de rode Alfa die nacht, kort na de aanrijding in de omgeving van de Beestenmarkt hebben zien rijden. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

Op de foto is een soortgelijke Alfa Romeo, type GTV te zien. Dit is niet de auto welke betrokken is geweest bij de aanrijding. 

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Politie Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *