Jongerendebat en eerste WIJK-café in de Goese Polder

GOES – Het idee om de inwoners van de Goese Polder informeel bij elkaar te brengen om met elkaar te praten over hoe het nog beter kan in de wijk, krijgt de vorm van een WIJK-café. De eerste editie ervan wordt gehouden op 18 november.

In het WIJK-café kunnen inwoners van de Goese Polder telkens over een actueel thema praten. Hopelijk ontstaan er ideeën en acties. Iedere keer zal er een ander onderwerp centraal staan, voorbereid door telkens een andere groep wijkgenoten. De allereerste editie van het WIJK-café wordt gehouden op vrijdagavond 18 november in wijkcentrum De Spinne. Eerst is er een jongerendebat (van 19.30 tot 20.30 uur) met als onderwerp alcohol en drugs. Dit wordt georganiseerd door het jongerenwerk van het SMWO, samen met jongeren uit de Goese Polder.

Aansluitend is er vanaf 20.30 uur het WIJK-café dat zal gaan over ‘jong en oud, samen in de Goese Polder’. Dat klinkt nog algemeen, maar het wordt vast concreet tijdens dit WIJK-café, waar ook jongeren bij zullen zijn. Voor het jongerendebat en het WIJK-café op 18 november hoeft u zich niet aan te melden en de toegang is gratis.

Wilt u meedenken over de Goese Polder en/of aan de organisatie van een WIJK-café, meldt u zich dan aan bij de Wijkinfowinkel (Ko Labrujere, tel. 06-12914264, e-mail k.labrujere@smwo.nl).

WIJK staat voor Wat Is Je Kracht? en is een initiatief van Leefbaarheidsgroep Goese Polder, Stichting Buurtwerk Goese Polder, RWS Partner in Wonen, SMWO/Opbouwwerkplaats Goes en de gemeente.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *