Lichte verkeershinder rond wielerevenementen te Goes - Foto: Extern
Foto: Extern

Lichte verkeershinder rond wielerevenementen te Goes

GOES – In de maand juni trekken de ‘Ronde van Zeeland Seaports’ (zaterdag 9 juni) en ‘DELTA Ride for the Roses Zeeland’ (zaterdag 16 juni) door Goes. Door deze evenementen is er lichte verkeershinder in Goes.

Ronde van Zeeland Seaports
Op zaterdag 9 juni 2012 wordt in Midden Zeeland de Ronde van Zeeland Seaports gereden. Een UCI 1.1 wedstrijd. De coureurs vertrekken om 12.00 uur vanaf de Abdij te Middelburg en rijden via Schouwen-Duiveland naar Goes. In Goes zijn er vanaf 15.00 uur drie doorkomsten en de finish om circa 17.00 uur (voor de panden van Autoschade Baarends en Sterdome). Vanaf 07.00 uur wordt er aangevangen met de opbouw van de finishlocatie. Alle bedrijven zijn dan gewoon bereikbaar.

Verkeer wordt tijdens de passages door ervaren Goese verkeersregelaars gecoördineerd richting de omleidingen. De omleidingen worden bijtijds aangegeven. Na de finish om circa 17.00 uur is de Nansenbaan tot circa 19.00 uur afgesloten. De weg wordt dus pas na 19.00 uur geheel vrijgegeven.

DELTA Ride for the Roses Zeeland
Op zaterdag 16 juni 2012 wordt wederom het fietsevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding de DELTA Ride for the Roses Zeeland georganiseerd. De start en de finish zullen plaatsvinden op het terrein van de Zeelandhallen. De circa 3.000 fietsers rijden echter over de fietspaden en binnenwegen. Op kritieke plaatsen zullen verkeersregelaars staan. De deelnemers kunnen parkeren bij de Zeelandhallen, bij Vd Valk en op het Stationsplein.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *