Foto: Extern

‘s-Heer Elsdorpweg afgesloten tijdens nieuwe asfaltering

GOES/KLOETINGE – Op dinsdag 12 en woensdag 13 juni wordt aan de ’s-Heer Elsdorpweg, vanaf de Louise de Colignylaan tot en met de bocht naar de Zomerweg te Kloetinge, de asfaltdeklaag vernieuwd. De Oranjeweg is uitgezonderd omdat die vorig jaar al is geasfalteerd.

In het Kloetingse gedeelte van de ’s Heer Elsdorpsweg, ten oosten van de Oranjeweg, komen fietsvriendelijke trottoirbanden en rode fietsstroken.

Het werk start op dinsdag 12 juni van 7.00 tot 18.00 uur vanaf de Zomerweg met het frezen van de oude deklaag. De volgende dag wordt tussen dezelfde tijden de nieuwe asfaltdeklaag aangebracht.

Overlast en omleiding
Het frezen kan stofvorming veroorzaken. We raden aanwonenden daarom aan om deuren en ramen tijdens de werkzaamheden gesloten te houden en verzoeken. U wordt verzocht om de auto niet langs de rijbaan te parkeren om beschadiging en verontreiniging te voorkomen.

Tijdens de werkzaamheden zijn de genoemde wegen afgesloten en is er een omleidingsroute die via borden wordt aangegeven. Door slechte weersomstandigheden is het mogelijk dat de planning één of meerdere dagen opschuift.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de opzichter Nico Moerman, tel. (0113) 249 833.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *