Man lichtgewond na overval in woning Cornelisweg [update]

Man lichtgewond na overval in woning Cornelisweg [update]

GOES – Naar nu pas bekendgeworden is, heeft zondag rond 04.00 uur een overval in een woning op de Cornelisweg te Goes plaatsgevonden. Een onbekend aantal personen is de woning binnengekomen.

De bewoner, leeftijd nog onbekend, is lichtgewond geraakt en is voor behandeling bij de huisartsenpost geweest. Omdat hij in de woning werd opgesloten, heeft hij pas rond de middag melding van de overval kunnen maken. De woning werd doorzocht en daarna heeft het onbekend aantal personen de woning weer verlaten.

Het is ook nog onbekend of er iets uit de woning wordt vermist. De politie is nog volop met het onderzoek bezig.

Update 17-06-2012, 16.30:
De overval vond plaats rond 04.00 uur. In de woning zijn twee daders geweest en zij hebben een onbekend geldbedrag meegenomen. De bewoner heeft bij de overval letsel opgelopen aan zijn hoofd en hand en is daarvoor behandeld bij de huisartsenpost.

De woning, die tussen de televisietoren en de begraafplaats ligt, is gelegen aan een fiets-/voetpad, een veelgebruikte route vanuit de binnenstad van Goes richting de Goese polder.

Mogelijk hebben passanten op het fiets-/voetpad iets opmerkelijks gezien. De politie vraagt daarom dringend aan eventuele getuigen om contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of bij het politiebureau te Goes.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *