Grote artiesten bij TROS Muziekfeest op Grote Markt te Goes - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Grote artiesten bij TROS Muziekfeest op Grote Markt te Goes

GOES – Op dinsdag 26 juni bezoekt de TROS de Grote Markt van Goes om opnames te maken voor het TROS Muziekfeest op het plein. De presentatie is in handen van Jan Smit. Er komen vele bekende artiesten langs van Nederlandse bodem. De uitzending zal op vrijdag 13 juli om 21.25 te zien zijn op Nederland 1.

Artiesten
De avond begint om 19.00 uur met regionale artiesten en een DJ die Hollandse hits zal spelen. Vanaf 20.30 zullen er TV-opnames gemaakt worden voor de TROS, en zullen de bekende Nederlandse sterren aantreden. Onder andere Frans Bauer, Thomas Berge, Jeroen van der Boom, Frans Duits, René Froger, Gerard Joling, Wolter Kroes, Nick & Simon en Marianne Weber zullen optreden. Het evenement duurt tot 23.00 uur.

Entree
Toegang tot de Grote Markt kan via de Opril Grote Markt, Rijfelstraat en Lombardstraat. De Korte- en Lange Kerkstraat zullen afgesloten zijn. Toegang tot het TROS Muziekfeest op het plein is gratis. Er is plaats voor maximaal 6.500 bezoekers, hierbij geldt de vol=vol-regeling.

Parkeren
Vanwege de verwachte drukte wordt u verzocht fietsen te parkeren op de Oostwal, de Beestenmarkt of het Bleekveld (t.o.v. de Mythe). Auto’s kunt u parkeren in parkeergarage Westwal, of op de parkeerplaatsen Molenplein, het Schenge, Stationspark, Hollandiaplein en op de woonboulevard.

Lees meer artikelen over:
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *