Gemeenten Kapelle en Reimerswaal lanceren applicatie - Foto: Robin Duteweerd
Foto: Robin Duteweerd

Gemeenten Kapelle en Reimerswaal lanceren applicatie

KAPELLE/REIMERSWAAL – Op donderdag 28 juni 2012 worden de apps van de gemeenten Kapelle en Reimerswaal door wethouders Damen en De Kunder gelanceerd. Hiermee publiceren de gemeenten hun informatievoorziening, behalve via het internet, nu ook via een app.

Hierdoor kunnen inwoners op de hoogte blijven van alle relevante informatie en zelfs direct meldingen aan hun gemeente doorgeven.

De apps maken het mogelijk om nieuwsberichten, informatie over werkzaamheden, evenementen of vacatures bij de gemeente via uw smartphone of tablet te bekijken. Bovendien is het ook mogelijk om via de app meldingen van problemen in de openbare ruimte te doen.

U kunt middels een tekst, een locatie of een foto de gemeente op de hoogte stellen van deze problemen zodat de gemeente deze op kan lossen. Wanneer uw melding is opgelost krijgt u hiervan automatisch een berichtje.

Wilt u graag via de app op de hoogte blijven van het nieuws binnen uw gemeente? Vanaf 28 juni 2012 kunt u de apps gratis downloaden in de App Store of Google Play (voorheen Android Market).

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *