Treinverkeer Goes-Middelburg hervat na aanrijding [update] - Foto: Robin Duteweerd
Foto: Robin Duteweerd

Treinverkeer Goes-Middelburg hervat na aanrijding [update]

MIDDELBURG – Vanmiddag rond 16.45 uur is een trein vlak voor het station te Middelburg op een persoon gereden. Hierdoor rijden er tussen Goes en Middelburg geen treinen. De NS meldt dat de extra reistijd 15-30 minuten bedraagt. De verstoring is naar verwachting rond 19.30 uur verholpen.

Ook tussen Middelburg en Vlissingen is er geen treinverkeer. Er rijden bussen tussen Goes en Vlissingen.

De traumaheli uit Rotterdam-Rijnmond (Lifeliner 2) is onderweg naar de plaats van het ongeval. Het zwaargewonde slachtoffer betreft een oudere man.

Update 03-08-2012, 18.10:
De beperkingen tussen Goes en Vlissingen als gevolg van een aanrijding met een persoon zijn voorbij. Reizigers dienen nog wel rekening te houden met een langere reistijd.

Update 03-08-2012, 20:00:
Vrijdag rond 16.45 uur is ter hoogte van de Kleverskerkseweg te Middelburg een man onder een trein terechtgekomen en zwaargewond geraakt. De man is een 84-jarige inwoner van de gemeente Middelburg.

Brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse. Ook de traumaheli werd ingezet. De man is met de traumaheli naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het treinverkeer rondom Middelburg lag tot ongeveer 17.30 uur stil. De toedracht van het ongeval wordt nog nader onderzocht.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *