Getuigenoproep: Straatroof vrouw in De Spinne te Goes

GOES – In navolging op een eerder bericht met betrekking tot een straatroof die gepleegd is in Goes afgelopen maandagavond nabij De Spinne, volgt hier een getuigenoproep: tussen 22.00 en 22.15 uur, afgelopen maandagavond, is een 53-jarige vrouw uit Goes, het slachtoffer geworden van een poging om haar te beroven.

De vrouw fietste ter hoogte van De Spinne te Goes toen plotseling haar weg versperd werd door vier mannen met een donkere huidskleur. Zij probeerden haar tas weg te nemen, maar staakten hun poging toen bleek dat de vrouw niets van waarde bij zich had.

De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Als u meer weet over de vier mannen, of over het misdrijf dat zij geprobeerd hebben te plegen, wordt u verzocht te bellen met 0900-8844 of langs te gaan op het politiebureau te Goes.

Signalement van de daders:
Man 1: een man van ongeveer 20 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij had een normaal postuur, was ongeveer 1.70 meter lang en had korte donkere krulharen. Hij had donkere ogen en een ovaalvormig gezicht met een platte, brede neus. Hij droeg een donkergekleurd jack wat iets open hing. Daaronder was een t-shirt zichtbaar dat net iets lichter van kleur was als zijn jack.

Man 2: eveneens een man van ongeveer 20 jaar oud. Hij was iets kleiner dan man 1, ongeveer 1.65 meter lang. Deze man had een tenger postuur en iets langer haar dan man 1. Deze man droeg vermoedelijk een jack van sweatstof.

Over de twee andere mannen is niet zoveel bekend. Ook zij hadden een donkere huidskleur.

Hebt u maandagavond in de buurt van De Spinne vier mannen gezien die aan dit signalement voldoen? Bel dan alstublieft.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *