Foto: Richard de Looff

Polderfeest voor de zesde keer van start te Wilhelminadorp

WILHELMINADORP – Zaterdag 8 september gaat om 11.00 uur het jaarlijks terugkerende Polderfeest te Wilhelminadorp voor de zesde keer van start. De opening zal worden verricht door de heer Sander Vlieland, voorzitter van de dorpsvereniging van Wilhelminadorp.

Het Polderfeest is een feest voor jong en oud, voor zowel inwoners van Wilhelminadorp als buitenstaanders. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur is er het nodige te beleven. Er is een braderie die uit minstens 40 kramen bestaat. Allerlei verschillende producten worden gepresenteerd. Iedereen kan proeven, kijken, beleven, ervaren, genieten, ontdekken en kopen in Wilhelminadorp.

Op gezette tijden kan men genieten van een roofvogelshow. Diverse antieke auto’s en motoren (Old Timers) zijn op het Meetje te bezichtigen. Met een paardentram kunnen rondritten worden gemaakt. Voor de kinderen is er een springkussen, een zweefmolen en een vrijmarkt.

De Zeeuwse muziekschool zorgt voor muzikale opluistering. In Het Wilhelminahuis is er een kleindierenshow, een orchideeëntentoonstelling en een kledingbeurs. De onlangs gerenoveerde kerk is geopend ter bezichtiging en daar is tevens een boekenmarkt.

Het polderfeest wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de buurtbonus van de gemeente Goes, een twintigtal sponsors en vele vrijwilligers uit het dorp.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *