Foto: Gemeente Borsele

Open dag Brede School en woonzorgcomplex te Ovezande

OVEZANDE – De bouwcombinatie van het masterplan Ovezande wordt vandaag officieel geopend. Op zaterdag 8 september zijn belangstellenden van harte welkom tijdens de open dag van de nieuwe Brede School en het woonzorgcomplex aan de Mr. Dr. Messtraat te Ovezande.

De open dag is van 10.00 uur tot 14.00 uur. Alle gebruikers van deze gebouwen presenteren zich deze dag met diverse activiteiten. Belangstellenden kunnen ook een nieuw appartement aan de Pastor Fransestraat 14 bezichtigen.

Partners
Gebruikers van de Brede School zijn basisschool De Zandplaat, Kibeo met een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang en de Bibliotheek Oosterschelde met een leespunt. Het Woonzorgcomplex wordt gebruikt door zorgorganisatie SVRZ, Huisartsenpraktijk Peene en de Graaf en praktijk voor fysiotherapie Van de Leur. Ook bevat het huurappartementen van R&B Wonen voor senioren.

Het Woonzorgcomplex is gebouwd in opdracht van R&B wonen en de Brede School in opdracht van de gemeente Borsele. De bouw van de Brede School is mede mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. Zeeland Refinery heeft een bijdrage verstrekt voor de inrichting van de gymzaal. De Rabobank en R&B Wonen hebben een bijdrage geleverd aan de inrichting van de speeltuin. Fonds Sluyterman van Loo heeft de inrichting van de zorginfrastructuur gesubsidieerd.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Gemeente Borsele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *