Concert Zeeuws Koperkwintet in De Wemel te Wemeldinge - Foto: Gemeente Kapelle
Foto: Gemeente Kapelle

Concert Zeeuws Koperkwintet in De Wemel te Wemeldinge

WEMELDINGE – Vrijdag 21 september  zal een groep uitgelezen koperblazers uit het Zeeuws Orkest optreden in De Wemel te Wemeldinge. Het is een concert voor de liefhebbers van klassieke muziek zowel als voor harmonie en fanfare.

Er worden composities gespeeld van de Amerikaan Gershwin, de Rus Horovitch, de Belg De Wert en de Engelse koning Hendrik VIII. Het koperkwintet brengt in puurheid en eenvoud een interessant klankbeeld en met een virtuositeit die altijd in dienst van de expressie blijft.

De spelers zijn: Tiny van de Wijdeven, eerste trompet aan HZO en docent aan de Zeeuwse muziekschool; Els Millenaar, tweede trompet aan HZO, tevens verbonden aan diverse muziekscholen; Corinne  Buijze, hoornist van HZO en lid van trio Très Mariposas; Jurgen van Oostenbrugge als trombonist verbonden aan HZO; Jos van Mol, tubaspeler van HZO, speelt ook in het Philips Symfonieorkest.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn €5,00 per persoon en te verkrijgen bij gemeentehuis Kapelle, bibliotheken Kapelle en Wemeldinge en Bibliobus Schore.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *