Android app van Regio Beveland vanaf nu te downloaden - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Android app van Regio Beveland vanaf nu te downloaden

REGIO – Om makkelijk, snel en eenvoudig op de hoogte te blijven van het nieuws van Regio Beveland, is er de afgelopen tijd een Android smartphone app ontwikkeld. Het bleek voor ons mogelijk om zonder budget voor het grootste deel van de mobiele bezoekers een app te ontwikkelen.

Om te vieren dat Regio Salland vijfenhalf jaar bestaat, Regio Beveland één jaar bestaat en Nu Vechtdal twee  maanden, is de app vanaf vandaag beschikbaar. Deze eerste versie van de app biedt al veel mogelijkheden in een overzichtelijke layout.

Functionaliteiten
Via de app kan niet alleen het laatste nieuws van Regio Beveland worden gelezen,  maar ook het weer en de komende evenementen. Verder kan via de app eenvoudig de foto-albums en video’s behorende bij de artikelen worden bekeken. Een reactie plaatsen en reacties lezen is uiteraard ook mogelijk.

Notificatie
Als u op de hoogte wil blijven van groter en belangrijker nieuws uit Beveland, dan kan dat ook via de app. Via zgn. push-notificaties heeft de redactie van Regio Beveland voortaan de mogelijkheid om u direct op de hoogte stellen van dergelijk nieuws. Bij de eerste keer openen van de app (of via instellingen) kunt u zich hiervoor ‘aanmelden’.

Reageren
De app is nog slechts een eerste versie en mist mogelijk nog functionaliteiten die u graag zou zien in een app van Regio Beveland. Ook kan het zijn dat de app in bijzondere omstandigheden niet (volledig) werkt op uw smartphone. Laat dit weten via app@regiobeveland.nl.

Downloaden
De Regio Beveland app voor Android is gratis te downloaden via Google Play. De collega sites van DezeRegio.nl hebben ook een app. Zowel de Regio Salland app als de Nu Vechtdal app zijn ook gratis te downloaden via Google Play.

Andere OS
Momenteel is er helaas nog geen app voor iOS apparaten (zoals iPhone en iPad) en andere smartphones. Voorlopig heeft Regio Beveland hiervoor nog geen mogelijkheden. Heeft u die wel? Neem contact met ons op.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *