App

Om makkelijk, snel en eenvoudig op de hoogte te blijven van het nieuws van Regio Beveland, is er een app ontwikkeld. Momenteel is er alleen een app voor Android smartphones beschikbaar. Ondanks dat de app zonder budget is geproduceerd, biedt het al veel mogelijkheden in een overzichtelijke layout.

Functionaliteiten
Via de app kan niet alleen het laatste nieuws van Regio Beveland worden gelezen,  maar ook het weer en de komende evenementen. Verder kan via de app eenvoudig de foto-albums en video’s behorende bij de artikelen worden bekeken. Een reactie plaatsen en reacties lezen is uiteraard ook mogelijk.

Notificatie
Als u op de hoogte wil blijven van groter en belangrijker nieuws uit Salland, dan kan dat ook via de app. Via zgn. push-notificaties heeft de redactie van Regio Beveland voortaan de mogelijkheid om u direct op de hoogte stellen van dergelijk nieuws. Bij de eerste keer openen van de app (of via instellingen) kunt u zich hiervoor ‘aanmelden’.

Reageren
De app is nog slechts een eerste versie en mist mogelijk nog functionaliteiten die u graag zou zien in een app van Regio Beveland. Ook kan het zijn dat de app in bijzondere omstandigheden niet (volledig) werkt op uw smartphone. Laat dit weten via app@regiobeveland.nl.

Downloaden
De Regio Beveland app voor Android is gratis te downloaden via Google Play.

Android app on Google Play

Download ook
De collega sites van DezeRegio.nl hebben ook een app. Zowel de Regio Salland app als de Nu Vechtdal app zijn ook gratis te downloaden via Google Play.