Man (23) uit Borsele aangehouden voor aanranden vrouw (43)

Man (23) uit Borsele aangehouden voor aanranden vrouw (43)

BORSELE – Zaterdagmorgen om 08.25 uur hebben agenten een man (23) uit de gemeente Borsele in de Walstraat aangehouden. Hij wordt verdacht dat hij kort daarvoor een vrouw (43) uit Vlissingen bij een borst heeft gepakt. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Aanranding
Het slachtoffer liep met twee grote honden door de Walstraat, toen ze door de man werd aangesproken. Hij pakte haar plotseling bij haar borst, waarna de vrouw het op een lopen zette. Vervolgens zag de vrouw dat de man zijn broek liet zakken.

De man in zaterdag in het politiecellencomplex Torentijd ingesloten. Hij is verhoord, ook is de man in verzekering gesteld.

Getuigen
De politie is op zoek naar een fietsster, die vermoedelijk van de aanranding getuige is geweest. Signalement: leeftijd ongeveer 40-50 jaar en blond krullend haar. De getuige zei nog iets tegen het slachtoffer en fietste even later de Nieuwstraat in.

Deze of andere getuigen worden verzocht telefonisch contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Ook kunt u naar het politiebureau te Vlissingen gaan.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *