Lewedorper (41) na ongeval verdacht van medicijngebruik

Lewedorper (41) na ongeval verdacht van medicijngebruik

ARNEMUIDEN – Dinsdag 4 maart is op de Langeweg bij Arnemuiden een personenauto uit de bocht gevlogen en in de sloot beland. Beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen, vanwege mogelijk medicijngebruik.

Ziekenhuisopname
Het ongeluk gebeurde rond 00.30 uur. Toen de hulpverleners arriveerden, was de 41-jarige bestuurder uit Lewedorp al uit de auto gekropen. In de auto zat nog de zoon (8) van de bestuurder. Hij had last van zijn rug.

Nadat de jongen uit de auto was gehaald, werd hij naar het ziekenhuis te Goes gebracht. Ook de bestuurder werd naar hetzelfde ziekenhuis vervoerd. Vader en zoon zijn ter observatie opgenomen.

Medicijngebruik
Agenten vermoedden dat de bestuurder onder invloed van medicijnen had gereden. Daarom is door een arts een bloedproef afgenomen. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Sommige geneesmiddelen kunnen het reactievermogen verminderen. Het gaat bijvoorbeeld om slaap- en kalmeringsmiddelen, spierverslappers en medicijnen tegen overgevoeligheid.  Het kan soms wel 48 uur duren voordat deze medicijnen zijn uitgewerkt.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *