Foto: Gemeente Reimerswaal

Burgemeester ontvangt wandelaar Christ Mol te Kruiningen

KRUININGEN – Vrijdagmiddag 20 juni heeft burgemeester Huisman Christ Mol ontvangen op het gemeentehuis te Kruiningen. De heer Mol maakt een wandeling van 2.500 kilometer langs de Nederlandse grenzen.

Wandeling
Met zijn wandeling probeert Christ Mol geld in te zamelen voor de stichting Vrienden van de Hoop. De Hoop GGZ biedt hulpverlening bij psychiatrische en verslavingsproblemen. Daarnaast biedt De Hoop ondersteuning voor ouders en partners van cliënten en maatschappelijke opvang.

De Hoop GGZ werkt vanuit meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Ook in Zeeland wordt er van Sta Op Zorg te Vlissingen hulp geboden voor mensen met een verslaving  of psychosociale problemen en daklozen.

Bijdragen
Het bedrijfsleven van Reimerswaal heeft ruimhartig gereageerd op de sponsorwandeling van Christ Mol, door middel van een bijdrage van €500,- en een diner en overnachting. Financieel en praktisch wordt op deze wijze de voetreis van Christ Mol ruimhartig ondersteund.

Burgemeester Huisman heeft namens de betrokken bedrijven de bijdragen overhandigt, bij de aankomst van de heer Mol bij het gemeentehuis te Kruiningen.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Gemeente Reimerswaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *