Politiebureau en bakkerij vernield door Kloetingse veelpleger

GOES – Een 48-jarige inwoner van Kloetinge is in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 juni aangehouden. De man staat bij politie en justitie bekend als veelpleger. Hij wordt verdacht van doorrijden na aanrijding, rijden onder invloed en vernieling.

Vernielingen
Kort na middernacht kreeg de politie een melding dat een auto aan de Patijnweg vermoedelijk tegen meerdere auto’s had aangereden en luid toeterend door de straat reed. Agenten gingen op zoek naar het voertuig en traceerde de auto op de Buys Ballotstraat. Bij het zien van de politie ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor. Daarbij negeerde hij de verkeersregels en reed daarbij onder andere door rood.

De veelpleger had kort daarvoor vermoedelijk ook tegen een pui van een bakkerij aan de Leeuwenstraat gereden. Het vermoeden bestaat dat hij tijdens zijn rit in de omgeving van Kloetinge en het centrum van Goes meerdere auto’s heeft beschadigd met zijn blauwe auto.

Politiebureau
De achtervolging eindigde bij het politiebureau aan de Valckeslotlaan te Goes. Daar stapte de man uit en trapte direct een aantal ruiten van het bureau in. In het kantoor werd hij ingerekend. Hij bleek onder invloed van drugs achter het stuur te zitten.

Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. Het bloedmonster zal worden onderzocht op aanwezigheid van drugs. In zijn auto werden gebruikershoeveelheden heroïne aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

Gedupeerden
Mocht u getuige geweest zijn of het vermoeden hebben dat uw auto afgelopen nacht is beschadigd door deze automobilist, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *