Getuigenoproep: inbraak in woning te Kamperland

Getuigenoproep: inbraak in woning te Kamperland

KAMPERLAND – De politie zoekt mensen, die donderdag 25 december te Kamperland mogelijk woninginbrekers hebben gezien. Vrijdagmorgen 26 december vroeg zijn te Utrecht vijf mannen uit de Domstad aangehouden. Ze worden verdacht dat ze donderdagavond in een woning aan de Baas Huisweg te Kamperland hebben ingebroken.

Inbraak
Rond 21.30 uur zag een alerte man dat vermoedelijk bij zijn buurvrouw werd ingebroken. Hij zag dat de voordeur van de woning openstond en dat er boven licht brandde. Plotseling zag hij twee mannen uit de woning komen. Ze renden naar de weg en werden door een personenauto opgehaald. De mannen stapten in en vluchtten weg.

De politie is bezig met een onderzoek naar de vijf mannen, die te Utrecht werden aangehouden. Vrijdag zijn de mannen naar het politiecellencomplex Torentijd te Middelburg gebracht. Daar zijn ze verhoord.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die nog meer kunnen vertellen over de inbraak te Kamperland. Ook zoekt de politie mensen, die eerste kerstavond iets ongewoons hebben gehoord of gezien.

Hebt u een kenteken van een verdachte auto of signalement van een verdachte persoon genoteerd? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *