Inbrekers slaan hun slag bij achttal woninginbraken - Foto: @Politie_Zeeland
Foto: @Politie_Zeeland

Inbrekers slaan hun slag bij achttal woninginbraken

REGIO – Inbrekers hadden het zaterdag en zondag vooral op woningen te Krabbendijke voorzien. Zes woningen werden daar opengebroken. Ook werden nog twee inbraken gemeld te Rilland en Vlissingen. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Krabbendijke
Allereerst werden vier inbraken ontdekt aan de Drie Minuten te Krabbendijke:

  • zaterdagavond werd door de bewoner een inbraak ontdekt, hier werd een deur opengebroken;
  • zondagmorgen ontdekte men dat in de pastorie van de Protestantse Gemeente een raam was opengebroken;
  • diezelfde morgen werd wederom in de Drie Minuten een inbraak in een woning ontdekt. De dader(s) hadden een ruit vernield. De woning was doorzocht;
  • tot slot werd zondagmorgen in een andere woning in deze straat door de bewoners een inbraak ontdekt.

Kerkpolder
Ook aan de Kerkpolder te Krabbendijke werden twee woningen door inbrekers bezocht:

  • zaterdagavond ontdekte de bewoonster een inbraak in haar woning. De dieven hadden eerst geprobeerd een deur te forceren. Dit lukte niet omdat de bewoonster, na een vorige inbraak, extra voorzieningen tegen inbraak had genomen. Hierdoor ontstond wel braakschade. Vervolgens hebben ze waarschijnlijk een raam opengebroken en zijn naar binnengeklommen. De woning werd doorzocht.
  • ook zondagochtend vroeg werd in een woning aan de Kerkpolder door de bewoners een inbraak ontdekt. De dader(s) zijn de woning binnengedrongen door een deur open te breken.

Inbraken
Op nog twee andere plaatsen in de provincie Zeeland werden inbraken gepleegd:

  • Rilland: zaterdagavond werd in een woning aan de Kempensdam door de bewoners een inbraak ontdekt. De dader(s) hebben een raam geforceerd;
  • Vlissingen: zondagmorgen vroeg werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Palingstraat. Er werd een deur opengebroken.

Buit
Bij deze woninginbraken zijn onder andere geld, sieraden en kleding weggenomen. Bij sommige inbraken gingen de daders er zonder buit vandoor.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *