Foto: Eigen foto

Zwembad Den Inkel 3 dagen dicht tijdens onderhoud

KRUININGEN – De gemeente Reimerswaal heeft begin februari een algehele inspectie van zwembad Den Inkel te Kruiningen laten uitvoeren om te bezien welke kosten gemaakt moeten worden om de gebouwen en installatietechnische voorzieningen op peil te houden en welke besparingen vanuit energie-oogpunt bereikt kunnen worden.

Onderhoud
Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat in het hoofdgebouw van het zwembadcomplex enkele punten op korte termijn preventief onderhoud nodig hebben om de veiligheid van de gebruiker te kunnen blijven garanderen. Het gaat met name om de roestvaststalen ophangconstructie van leidingen en kanalen.

Ongevallen
In de afgelopen jaren hebben zich in Nederlandse zwembaden enkele ernstige ongevallen voorgedaan door aantasting van de roestvaststalen ophangconstructie van leidingen en kanalen door het warme klimaat en de chloordampen.

De gemeente Reimerswaal wil dit te allen tijde voorkomen en heeft daarom in overleg met het bestuur van Stichting Zwembad Den Inkel besloten om het zwembad vanaf woensdag 4 maart gedurende 3 dagen te sluiten om het onderhoud uit te voeren.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Eigen foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *