Foto: Kirsten Koudstaal

Delicatessenplein op Horecabeurs in de Zeelandhallen

GOES – LMG Exhibitions organiseert van 9 tot en met 11 maart de 52e editite van Horecabeurs Goes in de Zeelandhallen. Het is de vijfde keer op rij dat LMG Exhibitions verantwoordelijk is voor de organisatie van dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen.

Delicatessenplein
Dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit tevoren. Zo zal VHC Kreko tijdens de vakbeurs een groot delicatessenplein verzorgen. Dit is een plein vol culinaire bijzonderheden, exclusieve smaken en verrassende nieuwkomers.

Cooking Battles
Ook dit jaar wordt er weer veel aandacht besteed aan biologische- en streekproducten. Dit is op de beurs vooral terug te zien in de Cooking Battles. In de Cooking Battles zullen niet alleen professionele koks tegen elkaar strijden, maar ook leerlingen van gastronomische opleidingen, waaronder leerlingen van het ROC Scalda.

Zij zullen het in de Cooking Battles met Zilte Zaligheden en typisch Zeeuwse producten en grondstoffen tegen elkaar opnemen.

Wijntheater
Vervolgens kun je in het Wijntheater een dansje wagen, op de hoogte worden gehouden van de laatste wijntips en -trends en genieten van verse oesters en wijn van hoge kwaliteit.

Horecabeurs
De Horecabeurs Goes is op maandag 9 en dinsdag 10 maart geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Op woensdag 11 maart, de laatste dag van de beurs, duurt het evenement van 12.00 tot 18.00 uur. Digitale toegangsbewijzen zijn hier te downloaden.

Bekijk hier de website van de Horecabeurs Goes voor meer informatie.

Artikel delen:
Foto's 5
Foto: Kirsten Koudstaal
Foto: Kirsten Koudstaal
Foto: Kirsten Koudstaal
Foto: Kirsten Koudstaal
Foto: Kirsten Koudstaal
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *