Slachtoffer van zware mishandeling Yerseke overleden

Slachtoffer van zware mishandeling Yerseke overleden

YERSEKE – De man die zondagavond 9 maart zwaar gewond raakte voor een café aan de Dam te Yerseke is vrijdag in het ziekenhuis overleden. Voor deze mishandeling is een 48-jarige man uit Haacht (B) aangehouden. Hij zit nog steeds vast en moet dinsdag voor de raadkamer van de rechtbank verschijnen. Het politieonderzoek is nog niet afgerond.

Mishandeling
Het is de recherche nog niet precies duidelijk wat vooraf is gegaan aan deze mishandeling. Mogelijk hebben het slachtoffer en de verdachte in het café woorden gekregen en zijn vervolgens naar buiten gelopen.

Omstreeks 22.00 uur die avond kwam het tot een handgemeen tussen beiden in de nabijheid van de kruising van de Dam met de Burenpolderweg. Daar troffen gealarmeerde agenten het slachtoffer bewusteloos aan.

Getuigen
Vanwege de vele onduidelijkheden rondom dit incident wil de recherche graag spreken met mensen die hierover meer kunnen vertellen. Een ieder die iets heeft gezien of gehoord in het café aan de Dam of op straat wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *