Winkeldief (20) door Burgernet aangehouden te Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Winkeldief (20) door Burgernet aangehouden te Goes

GOES – Vrijdagmiddag 20 maart is in de Lange Vorststraat te Goes een winkeldief op heterdaad aangehouden. Rond 16.15 uur hadden twee mannen enkele schoenen gestolen uit een winkel in de Lange Kerkstraat.

Burgernet
Hierop werd onmiddellijk een Burgernetbericht verspreid met het signalement van de daders. Een van de deelnemers aan Burgernet zag een van de mannen en belde de politie. Hierop werd hij aangehouden.

Winkeldief
Omdat de verblijfplaats van de tweede winkeldief mogelijk bekend was, werd de aangehouden man aan een lantaarnpaal vastgezet. Hierdoor konden de agenten verder met hun zoektocht.

Ondertussen werd de dief door andere agenten opgehaald en voor verder onderzoek naar het politiebureau te Goes gebracht. Het gaat om een 20-jarige jongeman, die in Tilburg verblijft. De tweede winkeldief werd niet meer aangetroffen.

Schoenen
Uit onderzoek bleek dat de mannen drie paar schoenen hadden gestolen. De man werd verhoord en mocht vrijdagavond rond 22.30 uur het politiebureau verlaten. De politie stelt een onderzoek in naar de tweede winkeldief.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *