Automobilist (40) uit Nieuwdorp op de vlucht opgepakt - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Automobilist (40) uit Nieuwdorp op de vlucht opgepakt

NIEUWDORP – Zondagmorgen 22 maart vroeg is op de snelweg A4 een dronken bestuurder met zijn auto tegen de vangrail aangereden. Het ongeluk gebeurde rond 02.00 uur op het weggedeelte richting Vlissingen tussen de afslag Bergen op Zoom – Zuid en de afslag Hoogerheide.

Verkeersongeval
Toen agenten bij de beschadigde auto aankwamen, was er niemand meer aanwezig. Omdat de eigenaar van de auto in Nieuwdorp woont, besloten de agenten richting Zeeland te gaan zoeken.

Op de Antwerpsestraatweg bij Hoogerheide zagen ze dat rond 02.30 uur een man zwalkend over het fietspad liep. Hij zei dat hij gedronken had en op de snelweg bij een verkeersongeval betrokken was. Ook zou hij een ongeldig rijbewijs hebben, daarom was hij van het verkeersongeval weggelopen.

Ademanalyse
De 40-jarige man uit Nieuwdorp werd aangehouden. Op het politiebureau werd een ademanalyse afgenomen. Het eindresultaat was 1045 u/gl, wat bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid is.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt  voor het verlaten van de plaats van een ongeval, het onder invloed rijden en rijden met een ongeldig rijbewijs.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *