Foto: Extern

Twee mannen aangehouden voor hennep Wissenkerke

WISSENKERKE – Zaterdagmiddag 18 april werden op de Dorpsweg twee mannen aangehouden. Agenten vonden in een tuin ruim vijf kilogram henneptoppen. Zaterdagmorgen kreeg de politiemeldkamer een melding van een verdachte auto te Wissenkerke.

Henneptoppen
Rond 12.00 uur troffen agenten de witte bestelbus aan. Deze stond in de buurt van een huis. Toen de agenten informeerden bij de bewoner bleek dat in de tuin enkele tassen stonden met onder andere een flinke hoeveelheid henneptoppen.

Aanhoudingen
Rond 12.15 uur kwam een personenauto aanrijden met daarin twee mannen. Ze kwamen de bestelbus ophalen. De mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau te Goes gebracht. Het gaat om een 48-jarige man uit Den Haag en een 45-jarige man uit Breda.

Onderzoek
De bestelbus is door een bergingsbedrijf weggetakeld en voor verder onderzoek naar hetzelfde politiebureau gebracht. Ook de personenauto werd voor onderzoek hier naar toe gebracht. De hennep werd in beslag genomen. De mannen kregen zaterdagavond te horen dat ze langer vast blijven zitten.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *