Inbrekers Kamperland met live beelden aangehouden

Inbrekers Kamperland met live beelden aangehouden

KAMPERLAND – De politie heeft maandagmorgen 4 mei vroeg aan de Veerweg te Kamperland twee mannen en op het station te Goes een man aangehouden. Ze hebben geprobeerd bij een winkel aan de Ruiterplaatweg in te breken.

Winkelinbraak
De inbraak vond plaats rond 01.00 uur. Een alarmcentrale kreeg een melding van een vermoedelijke inbraak. De politie werd gewaarschuwd en de bewakingsbeelden werden live doorgezonden naar het operationeel centrum van de politie te Middelburg.

Enkele politieauto’s gingen naar de Ruiterplaatweg, de agenten kregen informatie over de inbraak en de signalementen van de daders. Rond 01.30 uur zagen agenten enkele mannen in de buurt wegrennen.

Aanhoudingen
Twee mannen werden in een tuin aan de Veerweg op heterdaad aanhouden. Het gaat om een 43-jarige man uit Sprang-Capelle en een man (46) uit Waalwijk. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd te Middelburg gebracht.

In de buurt van de winkel werden twee verdachte bestelauto’s aangetroffen. Deze zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld. De eigenaar van de winkel deed aangifte van poging tot inbraak.

Signalement
Rond 06.15 uur zagen agenten op het perron van het station te Goes een man, die voldeed aan het signalement van de derde man, die bij de poging tot inbraak betrokken was. Hij werd aangehouden en ook voor verder onderzoek naar Torentijd gebracht. Het gaat om een 25-jarige man uit Loon op Zand.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.