Groot Hobbyfestival 8 en 9 mei in Zeelandhallen Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Groot Hobbyfestival 8 en 9 mei in Zeelandhallen Goes

GOES – Groot Hobbyfestival komt op 8 en 9 mei naar Zeelandhallen Goes. Tijdens deze speciale beurs worden er drie beurzen georganiseerd in één hal. Honderden kramen worden gevuld tijdens het Creatief Hobbyfestival, Poppen(huizen)- en Berenbeurs en de amateurkunstbeurs Artistieke Handen.

Hobbyfestival
Van scrapbooks tot breibenodigdheden: alles wat met knutselen te maken heeft is hier te vinden. Het grootste gedeelte van de kramen wordt dan ook gevuld met alles voor de creatievelingen onder ons. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan een van de vele workshops.

Ook voor poppen- en berenliefhebbers is er een breed aanbod. Er is namelijk alles op het gebied van beren en poppen(huizen) te vinden, zoals materialen, gereedschap, kleding en nieuwe en antieke poppen. Ook brengt de poppen- en berendokter een bezoek en houdt de hele dag een spreekuur.

Amateurkunstbeurs
De in 1983 opgerichte amateurkunstbeurs Artistieke Handen is de ideale gelegenheid om medekunstenaars te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Tijdens de beurs worden ook zelfgemaakte, unieke kunstwerken te koop aangeboden. Bezoekers die op zoek zijn naar een leuk cadeau of een kunstwerk om het huis op te fleuren zijn aan het juiste adres.

Informatie
Groot Hobbyfestival wordt op vrijdag 8 mei gehouden van 12.00 tot 17.00 en op zaterdag 9 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree voor volwassenen bedraagt €6,00, of €5,00 met kortingsbon. Kinderen tot 12 jaar kunnen kosteloos naar binnen.

Bekijk voor informatie over de beurs de website van Groot Hobbyfestival.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *