Chauffeur (44) gewond bij frontale botsing te Geersdijk

GEERSDIJK – Bij een frontale botsing op de Stekeldijk raakte een 44-jarige man uit Arnemuiden gewond. De veroorzaker, een 59-jarige man uit Kamperland kwam met schrik vrij. In een overzichtelijke bocht botsten de beide voertuigen op dinsdag 5 mei om 08.15 uur frontaal op elkaar.

Botsing
De veroorzaker reed met zijn Saab personenauto op de verkeerde weghelft, zo wezen de aangetroffen sporen uit. Hij nam kennelijk de binnenbocht.

De tegenligger, een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit Arnemuiden week zelfs nog uit naar de berm, maar kon een aanrijding niet voorkomen

Letsel
De bestuurder van de vrachtwagen had veel pijn aan beide benen en rug. Hij droeg vermoedelijk geen gordel en kreeg daarom het stuur in zijn buik gekregen en gleed zodoende half onder het dashboard. Tegen de veroorzaker wordt proces-verbaal opgemaakt.

Onderzoek
Verkeersongevalsanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen.

Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *