Mannen uit Goes en Yerseke gewond bij mishandeling

Mannen uit Goes en Yerseke gewond bij mishandeling

ALKMAAR – Op donderdagavond 7 mei raakten twee mannen gewond bij een mishandeling op de Sint Sebastiaanstraat te Alkmaar. Omstreeks 23.00 uur liepen een 27-jarige man uit Goes en een 22-jarige man uit Yerseke met twee vrienden via de Sint Sebastiaanstraat in de richting van de Kanaalkade.

Mishandeling
Over de Kanaalkade kwam met hoge snelheid een personenauto aanrijden. De bestuurder sloeg af de Sint Sebastiaanstraat op. Door de snelheid van de auto hadden de vier mannen geen tijd om opzij te stappen. De bestuurder van de auto stopte, waarna er drie personen uit de auto stapten.

Twee van hen liepen op de mannen af. De man uit Yerseke kreeg een kopstoot, maar liep geen ernstig letsel op. De man uit Goes werd ook mishandeld. Hij was korte tijd buiten bewustzijn en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen
Na de mishandeling stapten de mannen weer in de auto en reden met hoge snelheid weg. De politie is op zoek naar personen die getuige zijn geweest van de mishandeling. De daders zijn drie blanke mannen, waarvan er een gekleed ging in een vestje van de Hells Angels.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Alkmaar via 0900-8844.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *