Zes mannen aangehouden tijdens cocaïneonderzoek

Zes mannen aangehouden tijdens cocaïneonderzoek

REGIO – Vrijdagavond en zaterdagochtend vroeg zijn enkele mannen aangehouden voor het dealen en kopen van cocaïne. De politie kwam de mannen op het spoor tijdens een onderzoek. Rond 20.30 uur werden aan de Ambachtsherenlaan te Yerseke twee mannen aangehouden.

Harddrugs
Het gaat om een 30-jarige man uit Yerseke en een 28-jarige man uit Kapelle. Ze worden verdacht van het kopen van cocaïne. Ze hadden ook drugs bij zich, deze zijn in beslag genomen. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd te Middelburg gebracht.

Rond 23.00 uur werd door de politie op de Nieuwendijk te Vlissingen een 23-jarige man uit Wolphaartsdijk aangehouden. Bij deze man werd ook harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. De man werd ingesloten in hetzelfde cellencomplex.

Aanhouding
Naar aanleiding van deze aanhoudingen werden rond 02.15 uur op de Grote Markt te Goes drie mannen aangehouden, nadat ze een horecapand verlieten. Het gaat om een 29-jarige man uit Rotterdam. Hij wordt door openbaar ministerie en politie als de hoofdverdachte gezien en wordt verdacht van het op grotere schaal dealen van cocaïne.

Verder werden een 28-jarige man uit Roosendaal en een 33-jarige Vlissinger aangehouden. Ze werden alle drie naar Torentijd gebracht en ingesloten.

Huiszoeking
Na de aanhoudingen werden huiszoekingen gedaan in twee woningen van de Rotterdammer. Hier werden een flink geldbedrag, harddrugs en een klein vuurwapen gevonden en in beslag genomen.

De aangehouden verdachten worden dit weekend over hun aandeel verhoord en de komende week voorgeleid aan de rechter commissaris. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.