Man (27) opgepakt voor vernielingen na ruzie te Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Man (27) opgepakt voor vernielingen na ruzie te Goes

GOES – Zaterdagavond is in De Graaffstraat een man aangehouden nadat hij een personenauto volledig had bekrast en aan de achterzijde van een woning diverse zaken had vernield. Rond 20.30 uur bezocht een 27-jarige man een woning aan De Graaffstraat.

Ruzie
De bewoner van dit pand belde de politie, omdat het duo eerder ruzie heeft gehad. Agenten gingen naar De Graaffstraat en traden bemiddeld op, waarna de man vertrok.

Vernielingen
Rond 21.00 uur werd de politie weer gebeld door de bewoner aan De Graaffstraat. Deze hoorde dat iemand aan de achterzijde van zijn woning was. Het bleek dat dezelfde 27-jarige man de achterpoort had ingetrapt.

Terwijl de politie weer naar het adres onderweg was, werden drie flinke ruiten van de woning vernield. Ook moesten nog enkele spullen in de tuin het ontgelden. De bewoner vluchtte via de voorzijde uit zijn woning, waarop de politie arriveerde.

Aanhouding
De 27-jarige man uit Arnhem werd aangehouden. Het bleek dat hij – voor de vernielingen aan het huis – eerst de personenauto van de inwoner uit Goes volledig had gekrast en de spiegels had afgebroken.

De man werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht, waar hij werd ingesloten.

Aangifte
De Goesenaar deed aangifte van de reeks vernielingen. Zondagmorgen heeft de man uit Arnhem in Torentijd een verklaring afgelegd. Hij werd rond 13.00 uur in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *