Vrouw (37) opgepakt voor vernielingen auto’s te Goes - Foto: Politie Zeeland
Foto: Politie Zeeland

Vrouw (37) opgepakt voor vernielingen auto’s te Goes

GOES – Donderdagmorgen vroeg is in de Fluitekruidstraat een vrouw aangehouden nadat ze diverse auto’s had beschadigd. De politiemeldkamer kreeg rond 01.45 uur via 112 een melding van een zeer alerte burger dat iemand in de Duizendbladstraat ruitenwissers van enkele auto’s aan het vernielen was.

Eenheden
Diverse politie-eenheden gingen snel richting de Akkerdistelstraat. Toen de agenten uitstapten, zagen ze een persoon tussen de geparkeerde auto’s. Deze stak de straat over en liep weg richting de Pinksterbloemstraat.

Voegenkrabber
Hierop kregen agenten de volgende aanwijzing, namelijk dat de persoon een brandgang was ingelopen. In een tuin aan de Fluitekruidstraat werd in de bosjes een vrouw aangetroffen. Ze werd om 01.55 uur aangehouden voor vernieling van ankele auto’s. In haar handtas werd een voegenkrabber gevonden, die vermoedelijk gebruikt is om de auto’s te bekrassen.

GGD-arts
De 37-jarige vrouw uit Kloetinge werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd te Middelburg gebracht en daar ingesloten.Een GGD-arts onderzocht de vrouw in verband met haar geestelijke toestand.

Teksten
Agenten vonden in de buurt van de Duizendbladstraat zeker zeven auto’s, die flink beschadigd waren. Bij enkelen waren de ruitenwisser geknakt en bij vrijwel alle auto’s waren teksten in het lak gekrast. De auto van de partner van de alerte getuige bleek ook vernield.

De eigenaresse deed gelijk aangifte. De politie heeft onder de beschadigde auto’s een mededeling gedaan met het verzoek om aangifte te doen.

Getuigen
De politie heeft in de buurt van de vernielingen enkele brieven bij de omwonenden bezorgd. De politie is nog op zoek naar meer getuigen van de vernielingen. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Bent u slachtoffer van deze reeks vernielingen? Doe dan aangifte via www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen of telefonisch via 0900-8844.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *