Getuigenoproep: politie zoekt bestuurder ongeval A58

Getuigenoproep: politie zoekt bestuurder ongeval A58

KRABBENDIJKE – Woensdagmorgen is op de A58 ter hoogte van Krabbendijke een aanrijding ontstaan. Het ongeval gebeurde rond 07.00 uur in de richting van Vlissingen. Een personenauto, bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Breda, reed tegen de vangrail in de middenberm.

Traumahelikopter
De brandweer moest er aan te pas komen om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Rond 07.45 uur werd ze uit de auto gehaald. Ze is met nekklachten met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een traumahelikopter verleende eveneens assistentie. De helikopter landde op de snelweg.

Verkeershinder
Het verkeer werd op dat moment volledig stilgelegd. Dit zorgde voor de nodige file. Rond 8.00 uur kon de weg deels open. Het verkeer kon toen weer over de vluchtstrook rijden. Ook was het mogelijk om via de Oude Rijksweg te rijden. Nadat het wegdek gerepareerd was, werd de A58 rond 10.00 uur weer vrijgegeven.

Getuigenoproep
De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Diverse getuigen werden gehoord. Ook werd een sporenonderzoek ingesteld. Bij het ongeval is vermoedelijk een donkerkleurige auto, mogelijke SUV, betrokken. De auto liep schade op aan de linker achterzijde en is na het ongeval doorgereden.

De politie is op zoek naar de bestuurder en de auto. Bent u de bestuurder of weet u meer over de bestuurder of de auto? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.