16-jarige knul steekt jongen en meisje met mes Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

16-jarige knul steekt jongen en meisje met mes Goes

GOES – Zaterdagnacht heeft er op de Grote Markt een vechtpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn drie gewonden gevallen, waarvan twee een steekwond hebben opgelopen. Een 16-jarige knul is als verdachte aangehouden.

Slachtoffers
De slachtoffers (drie jongens en een meisje uit Yerseke) vertelden dat zij omstreeks 03.45 uur na een avondje stappen op weg waren naar hun auto. Vanaf de Grote Markt kwamen zij nabij de kerken een grote groep jonge mannen tegen.

Twee van hen botsten tegen de slachtoffers aan en reageerden zeer agressief door direct de confrontatie aan te gaan. Het kwam vervolgens tot een handgemeen. Wanneer de slachtoffers probeerden weg te komen achtervolgde de groep hen en raakten ze van elkaar gescheiden.

Steekpartij
Wanneer opgeroepen agenten arriveerden bleek het meisje in haar buik (19) en één van de jongens in zijn rug (18) gestoken te zijn. Zij zijn voor behandeling naar het ziekenhuis te Goes gebracht. Een tweede jongen (18) is dusdanig is zijn gezicht geslagen dat hij zich moest laten behandelen door ambulancepersoneel.

De derde jongen (17) bleef ongedeerd. Als verantwoordelijke voor de steekwonden werd een 16-jarige jongen uit Goes aangewezen. Deze werd aangehouden en in verzekering gesteld.

Onderzoek
De recherche is een onderzoek gestart naar de vecht- en steekpartij die afgelopen nacht nabij de Grote Markt heeft plaatsgevonden. Zij is op zoek naar getuigen van dit ernstige incident. De 16-jarige verdachte zit nog vast. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Getuigen
De recherche is met name op zoek naar de jonge mannen die als groep betrokken zijn geweest bij de vechtpartij. Zij vraagt om mensen die getuige zijn geweest van deze zeer gewelddadige zaak zich te melden en hun informatie te delen.

Mogelijk zijn er met mobiele telefoons ook beelden gemaakt. Deze zouden de onderzoekers graag eveneens willen ontvangen. Hebt u informatie? Laat het de politie weten via 0900-8844 of kom langs op het politiebureau aan de Valckeslotlaan te Goes.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *