Boerenontbijt voor nieuwe inwoners van Noord-Beveland

COLIJNSPLAAT – Op zaterdag 1 september heet burgemeester Van Kooten alle nieuwe inwoners op Noord-Beveland welkom. Traditiegetrouw organiseren de ZLTO, Vrouwen van Nu, de plaatselijke ondernemers en de gemeente Noord-Beveland een Boerenontbijt voor nieuwe inwoners in proefboerderij De Rusthoeve te Colijnsplaat.

De ingrediënten hiervoor worden geleverd door de plaatselijke ondernemers. Naast een gezonde maaltijd kan er deze ochtend kennis gemaakt worden met het gemeentebestuur, is er een kleine informatiemarkt waar enkele projecten en activiteiten van de gemeente getoond worden, wordt het verhaal op agrarisch gebied verteld en is er allerlei ander interessants. De deuren van de boerderij staan vanaf 8.45 uur open, de burgemeester zal zijn welkomstwoord rond 9.00 uur uitspreken.

Alle inwoners die zich na 1 augustus 2011 maar vóór 1 augustus 2012 in Noord-Beveland gevestigd hebben, zijn uitgenodigd. Inwoners die geen uitnodigingskaart ontvangen hebben en zich in deze periode bij de gemeente ingeschreven hebben en graag mee willen ontbijten konden zich aanmelden tot zaterdag 25 augustus bij de gemeente Noord-Beveland.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *