Groot Hobbyfestival krijgt vervolg in de Zeelandhallen - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Groot Hobbyfestival krijgt vervolg in de Zeelandhallen

GOES – Zeeland heeft weer een nieuw groot evenement voor de hobbyliefhebber. Vrijdag 8 en zaterdag 9 mei vond een eerste editie plaats van het Groot Hobbyfestival, een beurs voor creatieve hobbyisten. Zo’n 5.000 vierkante meter was uitgerust met bijna 150 kramen met hobbymaterialen.

Hobbyfestival
Alles op het gebied van het maken van poppen, beren en poppenhuizen was er te vinden, maar ook 3D, sieraden, scrapbooken, ponsen, decopatch, breienen haken, keramiek, hoeden, schilderijen, kunst, quilts, decoratie en nog veel meer.

De beurs werd druk bezocht, maar de organisatie denkt naar verloop van tijd nog verder door te kunnen groeien in aantal kramen en bezoekers.

Zeelandhallen
Zeelandhallen kijkt bij het starten van nieuwe evenementen specifiek naar de behoeften in de Zeeland, zo ook bij deze titel. “Zeeuwen zijn erg creatief, maar het wordt steeds moeilijker spullen voor bijzondere hobby’s te vinden in de winkels in de regio. Deze beurs is echt bedoeld om je te laten inspireren en de spullen in te kopen om weer heel wat uren aan de slag te kunnen”, aldus René van Donschot, manager van Zeelandhallen Goes.

Samen met de organisator kijkt Zeelandhallen naar een tweede editie van het Hobbyfestival aan het einde van dit jaar. De intentie is deze beurs tweemaal per jaar te blijven herhalen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *